6 mai 2014

Pui cu susan

Print

  

      O reteta simpla, rapida si super delicioasa! 


Ingrediente:
450 gr piept de pui dezosat si fara piele
2 linguri ulei
2 linguri cu seminte de susan
1 ardei gras rosu
2 fire de ceapa verde
1 lingura cu sos de soia
1 lingurita cu ulei de susan
1 lingurita cu sos de ardei iute
sare


Preparare:
1. Taiem pieptul de pui in fasii lungi si subtiri.
2. Incingem uleiul intr-o tigaie larga sau un wok si prajim timp de un minut, amestecand continuu, semintele de susan, ardeiul gras taiat fasii subtiri si ceapa verde taiata feliute. Adaugam carnea de pui si prajim, amestecand continuu, aproximativ 3-4 minute, pana cand este bine patrunsa.


3. La urma adaugam sosul de soia, uleiul de susan si sosul de ardei iute, condimentam cu sare si presaram cu seminte de susan. Servim cu orez fiert si ornam cu feliute de ceapa verde.



Pofta buna!

2 comentarii:

Simona spunea...

Mmm... ce bun trebuie sa fie!

TeoBucatar spunea...

Simplu, de efect si gustos!